Piața Muncii/Employment

Ce soluție a găsit o companie pentru a face față crizei de personal din industria HoReCa

wall-street.ro › Mar, 2018-03-20 17:35
Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill, a vorbit, într-un interviu acordat wall-street.ro, despre strategia de dezvoltare a business-ului, ce soluție a găsit compania pentru a face față crizei de personal din industria HoReCa, cum apreciază serviciile din industria ospitalității, dar și ce schimbări ar trebui făcute.
sursa: pixabay

Grupul City Grill administrează în prezent 19 restaurante și cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Cafe. Daniel Mischie se află la conducerea business-ului din ianuarie 2017, atunci când a preluat funcția de CEO. După ce a raportat afaceri de peste 33 de milioane de euro anul trecut, Mischie a declarat că 2018 este un an cu planuri multe care includ, printre altele, și extinderea business-ului în marile orașe din țară.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 433 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter