Piața Muncii/Employment

600 de români vor fi angajaţi la Moreni pentru a fabrica transportatoare blindate

Constantin Pescaru › Vin, 2018-01-19 17:04
600 de noi locuri de muncă vor fi create de compania care va construi la Moreni un număr de 400 de transportoare blindate 8x8 Agilis.

Investiţia Rheinmetall prin compania mixtă româno-germană Romanian Military Vehicle Systems (RMVS) va crea peste 600 locuri de muncă directe şi indirecte la Moreni, unde se vor construi 400 de transportoare blindate 8x8 Agilis, iar circa 87% din componente vor fi produse şi furnizate din România, arată un comunicat al companiei.

De altfel, acesta este primul joint venture din industria românească de apărare în care statul român deţine 50%, transmite Digi 24.

Tot la Moreni s-au mai realizat şi în trecut vehicule pentru armata ţării noastre.

Cât despre compania mixtă româno-germană Romanian Military Vehicle Systems (RMVS), aceasta a primit aprobarea de la Consiliul Concurenţei la finalul anului trecut.

De asemenea, în aceeaşi perioadă a fost înscrisă în Registrul Comerţului.

În noua companie, cu sediul la Moreni (judeţul Dâmboviţa), un pachet de 50% din acţiuni este deţinut de Compania Naţională ROMARM S.A. – Filiala Societatea UZINA AUTOMECANICA MORENI S.A. (UAM), restul de Rheinmetall, informează News.ro.

0 comentarii 547 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter