Piața Muncii/Employment

Peste 3.400 de joburi la Angajatori de TOP Bucuresti

Adriana Toma › Lun, 2014-09-29 15:05

Editia din aceasta toamna a Angajatori de TOP Bucuresti, care va avea loc la Sala Palatului, pe 17 si 18 octombrie, in intervalul 10:00-17:00, vine cu 3.400 de locuri de munca si reuneste peste 100 de angajatori.

Fata de editiile trecute, editia din acest an a Angajatori de TOP vine cu ceva nou: le ofera vizitatorilor posibilitatea sa sustina un interviu video datorita unui parteneriat incheiat cu cei de la Video Recruit, o agentie din Bulgaria care ofera servicii de interviuri inregistrate.

Asadar, reprezentantii companiilor prezente la eveniment vor discuta la stand cu un candidat pe care vor sa il intervieveze, dupa care il vor trimite la standul Video Recruit din cadrul Angajatori de TOP. La standul Video Recruit, candidatul mentioneaza numele companiei si inregistreaza interviul pe loc sau primeste un link pe care il poate folosi ulterior pentru inregistrare. Interviul video contine 5 intrebari standard sau personalizate de fiecare companie in parte. Dupa sustinerea interviului, compania primeste video-ul inregistrat.

Companiile prezente la aceasta editie sunt companii multinationale si companii mari romanesti cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.

In cele doua zile de eveniment sunt asteptati aproximativ 15.000 de vizitatori, care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 200 de specialisti HR prezenti la eveniment.

Participarea la Angajatori de TOP ii ajuta pe vizitatori sa primeasca raspunsuri la intrebarile pe care nu le pot obtine online si informatii utile despre cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei.

Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 17-18 octombrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment.

Cele mai bine reprezentate domenii la Angajatori de TOP sunt IT – 30%, outsourcing – 19%, inginerie – 10%, financiar-bancar – 9%, retail – 9%, consultanta – 6%, FMCG – 4%, telecom – 4%, turism – 4% si farma/logistica/educational – 3%.

Cateva exemple de companii care au confirmat participarea la editia din aceasta toamna a Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Deutsche Bank Technology Center,  British American Tobacco, Computer Generated Solutions, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Thales Systems, P&G, eMAG, Avira, Stefanini Romania, Ubisoft, Luxoft, Carrefour, Xerox, BCR, Teamnet International, McDonald's Romania, ProCredit Bank, Temenos Romania, TELUS International Europe, WNS Romania, SNC Lavalin, Wipro,  Misys, Amoma,  Groupama Asigurari, BearingPoint Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Cameron Romania.

0 comentarii 1466 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter