Piața Muncii/Employment

MAI scoate la concurs mai mult de 5000 de posturi

economica.net › Vin, 2016-09-09 12:47
Ministerul Afacerilor Interne va începe, în perioada următoare, procedurile de scoatere la concurs a 5.416 posturi. Potrivit ECONOMICA.NET,  cele mai multe dintre acestea, respectiv 2.853, fiind destinate Poliţiei Române.

Procedurile de scoatere la concurs a acestor posturi vor fi demarate având în vedere deficitul de personal de aproximativ 17.500 de funcţii.

Totodată, vor fi organizate concursuri de angajare în Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Imigrări şi în alte structuri ale MAI.

Conform MAI, din totalul de posturi scoase la concurs, 1.029 sunt destinate ofiţerilor şi 4.387 agenţilor/ subofiţerilor.

De asemenea, 1.396 de funcţii sunt destinate încadrării de specialişti a căror pregătire de bază nu poate fi asigurată de către şcolile MAI.

Ministerul Afacerilor interne menţionează că din luna ianuarie a fost demarat un Program de reducere a deficitului de personal, aceasta fiind a patra etapă de angajări şi cea mai importantă din punctul de vedere al numărului de posturi scoase la concurs.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET

0 comentarii 5501 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter