Piața Muncii/Employment

Cupluri din Ucraina recrutează mame-surogat în România

economica.net › Vin, 2016-03-18 11:26
Cupluri infertile din Ucraina recrutează românce tinere şi sănătoase, dispuse să le poarte copilul în pântece. Părinţii biologici remunerează româncele cu sume cuprinse între 12.000 euro şi 15.000 euro, şi suportă toate costurile pe care le presupune deplasarea mamei surogat în Ucraina, analizele medicale, medicamentele, închirierea unei locuinţe şi traiul de zi cu zi pe perioada sarcinii, scrie ECONOMICA.NET.

Practica e legală în această ţară, în România însă nu e încă reglementată. Mama surogat îşi asumă în scris că nu va vedea copilul după naştere şi că renunţă definitiv la el în favoarea părinţilor biologici din Ucraina, chiar şi în situaţia în care aceştia mor înainte ca el să se nască.

Lucru pentru femei. Invităm femeile în vârsta de la 18 până la 35 de ani, care au propriul lor copil sănătos, să fie mame surogat, pentru a ajuta cuplurile care nu pot avea copii. Garantăm confidenţialitate, anonimat şi compensaţii decente. Aşa începe un anunţ de recrutare pentru mame surogat pe paginile de facebook "job în Botoşani" şi "job în Iaşi".

Anunţul face trimitere la platforma lucrupentrufemei pe care se prezintă explicit practica prin care cupluri infertile din Ucraina caută românce sănătoase, dispuse să li se implanteze în uter embrionul obţinut prin reproducere umană asistată medical, care conţine materialul genetic al cuplului ucrainean; să ducă sarcina la termen, să nască şi să cedeze voluntar drepturile legale asupra acelui copil, în baza unui contract cu un cuplu infertil. Totul în schimbul unor sume cuprinse între 12.000 euro şi 15.000 euro.

După fertilizarea in vitro, embrionii sunt transferaţi în corpul mamei surogat care duce sarcina la termen. Nou-născutul este din punct de vedere biologic copilul cuplului ale cărui celule au fost utilizate - cuplul din Ucraina. Ovocitele mamei surogat nu se folosesc, pentru că mama surogat nu trebuie să aibă legătură genetică cu copilul pe care-l poartă în pântece, se explică pe platfoma de popularizare a practicii de recrutare mame surogat din România pentru clienţi din Ucraina.

Citeşte mai mult pe ECONOMICA.NET

0 comentarii 987 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter