Trend, Actual

Paris Hilton a Moscovei. Una dintre cele mai şocante moştenitoare de miliardari din lume

Roxana Roseti › Mar, 2017-04-18 11:18
Misterioasa Anna Anisimova - Ania, după cum i se spune în Rusia, figurează pe lista celor mai şocante moştenitoare de miliardari din lume.
Supranumită Paris Hilton a Moscovei, Anna Anisimova (21 de ani) este fiica magnatului rus al metalului, Vasili Anisimov. S-a remarcat pentru banii mulţi cheltuiţi şi visele ei de a fi…”sirenă”!

"Paris Hilton a Moscovei" a plecat din Rusia când avea numai şase ani. Ea şi-a început şcoala la Londra, dar susţine că nu a dat rezultate, fiindcă nimeni nu a plăcut-o acolo. Mama sa a dus-o la New York, unde la vârsta de numai 13 ani a început să facă modelling.
Înainte de povestea cu modelling-ul, Vasili Anisimov se situa pe locul 67 în lista bogătaşilor ruşi, averea sa fiind estimată la 350 de milioane de dolari. Fiica sa cea mare a fost ucisă de mafia rusă, fapt care a determinat-o pe mama Annei să-şi ia fiica cea mică şi s-o ducă în străinătate.
După ce tatăl său a devenit tot mai bogat, Anna îşi petrecea vacanţele la el, în Rusia. Ca…fapt divers: Anna primea, ca bani de buzunar, pentru vacanța de vară,  550.000 de dolari…

Un fluture social

În 2005, Anna Anisimova a cumpărat o proprietate din centrul New Yorkului cu suma de 23 de milioane de dolari. Se spune că ea şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor şi a lansat o linie de parfumuri, exact ca şi Paris Hilton.

Orașul ei preferat a rămas New York, unde a și investit în câteva apartamente, găsindu-si, astfel, o cale în viață: afacerile imobiliare. De fapt, Anna a devenit la New York un fluture social, cum spun americanii, împărțindu-și viața între imobiliare și petreceri, shopping, plus modelling ocazional. În altă ordine de idei, nu demult Wall Street Journal nota că miliardarii ruşi îşi investesc banii în imobiliare în afara Rusiei, în scopul de-i proteja inclusiv de ei înşişi!
 

0 comentarii 1385 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter