Actual

℗ Curățenia de sâmbătă devine un mit

Redactia › Mar, 2014-11-04 11:28
În ultima perioadă, vremea chiar joacă feste și induce pe toată lumea în eroare. Ba e cald, ba ninge, ba plouă. Și ce facem noi, oamenii pentru care timpul liber este din ce în ce mă puțin, cu geamurile caselor noastre murdărite de apă și praf? Asta pe lângă gresia și covoarele afectate de noroiul pe care nu putem evită să îl ducem în case, oricât de mult am încerca. Soluția? Să apelăm la firmele de curățenie!

Pure Clean răspunde atât de repede comenzilor, încât te trezești cu echipa la ușă în două ore de când ai confirmat comanda. Și vin cu toate soluțiile de curățare profesionale și cu întreg echipamentul tehnic necesar în orice zi, inclusiv duminica.

Încep de la curățarea geamurilor, continuă cu spălarea podelelor și ajung până în cele mai mici detalii, precum ștersul prafului de pe întrerupătoare sau din spatele canapelei care nu a fost mutată niciodată.

„€œAm apelat la firma de curățenie Pure Clean la recomandarea unui coleg de birou. Am sunat într-o zi de sâmbătă, când am conștientizat că nu aș reuși să curăț toată casă nici în trei zile, chiar dacă aș fi fost ajutat de soție și de cei doi copii. Au venit imediat după confirmarea comenzii și în cinci ore au curățat lună apartamentul de trei camere în care locuim. După o masă de prânz cu familia în oraș, a fost incredibil când am ajuns acasă și am găsit totul că într-o revistă de decorațiuni interioar.” este experiența prin care a trecut unul dintre clienții companiei.

Prețurile pentru serviciile Pure Clean, dar și mai multe detalii despre companie le găsiți accesând site-ul pureclean.ro.

0 comentarii 1730 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter