On the move

Pfizer lasă frâiele afacerii din România pe mâna directorului de HR

Dana Badea › Joi, 2016-11-03 14:01
Mirela Iordan va prelua funcția de Country Manager Pfizer România, începând cu 1 noiembrie 2016, înlocuindu-l pe Nolan Townsend, care a fost numit Președinte Divizia boli rare pentru regiunea piețelor dezvoltate.

Mirela Iordan face parte din echipa Pfizer din 2001 și este prima femeie din România desemnată să conducă operațiunile companiei pe plan local. Anterior, ea a ocupat funcția de Director de HR pentru România, Cehia și Slovacia, coordonând o echipă de profesioniști în resurse umane din 5 organizații Pfizer, printre care și cea de la unitatea de producție Pfizer de la Cluj.  Înainte de a se alătura echipei  Pfizer, Mirela a ocupat poziția de Sales și Marketing Director GSK România, având responsabilitatea de a implementa strategii de marketing pentru toate ariile de activitate ale companiei.

Mirela este absolventă a Facultății de Medicină din Constanța și deține diploma de Master in Leadership – INSEAD Fontainebleau, precum și diploma de Master of Business Administration, Tiffin University Ohio. În prezent, este parte a programului  „Pfizer Female Aspiring” derulat în întreaga Europă.

„ Obiectivul meu principal este să mă asigur că Pfizer România își va continua și chiar intensifica suportul pentru  creșterea accesului românilor la tratamente inovatoare, salvatoare de vieți. În același timp, sunt pregătită să lucrez îndeaproape atât cu autoritățile, cât și cu asociațiile de pacienți, fiind convinsă că numai printr-un parteneriat solid între toți actorii sistemului de sănătate putem să le oferim românilor îngrijirea medicală de care au nevoie și pe care o merită”, spune Mirela Iordan, Country Manager Pfizer România. 

0 comentarii 1358 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter