Start-up, Actual, Antreprenor

O platformă de interviuri online primește o finanțare de 20.000 de euro

Dana Badea › Mar, 2017-05-23 14:44
Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de antreprenorii Sergiu Biriş, fondatorul Trilulilu & Zonga, şi Cristian Anghel, investeşte 20.000 de euro în soluţia de interviuri online SkillView (www.skillview.io ), evaluând astfel compania la 200.000 de euro.

Timpul este cel mai prețios activ al zilelor noastre fapt care-i determină pe IT-iști să inventeze tot felul de soluții care să ne ajute în câștigarea lui. O astfel de soluție este  platforma de interviuri online SkillView (www.skillview.io). Platforma are potenţialul de a schimba cu totul modul în care sunt intervievați astăzi candidaţii pentru joburi, reducând atât costurile, cât şi timpul alocat de către companii procesului de angajare. Cei doi antreprenori din Timișoara, Răzvan Avram şi Alexandru Aciu, s-au remarcat în octombrie anul trecut, câştigând cu proiectul lor Imprezzio Idea Challange la Cluj, concurs anual pentru startup-urile din regiune  (http://ideachallenge.imprezzio.com ).

“SkillView va permite foarte curând ca specialişti externi să intervieveze candidaţi pentru orice post, în orice companie, devenind astfel un marketplace pentru interviurile de angajare”,  declară Răzvan Avram, Fondator Skillview.

În urmatoarele 6 luni, cei doi timişoreni se vor dedica în totalitate proiectului lor la Cluj, în programul de accelerare Risky Business.

“Valoarea pe care o oferă Risky Business nu se rezumă la banii investiţi, ci include multe ore petrecute alături de fondatori pentru a duce ideea la nivelul următor. Dorim să avem startup-urile lângă noi pentru a le oferi suport în dezvoltarea de produs, lansare în piaţă, parteneriate, pregătirea următoarelor runde de investiţii”,  declară Bogdan Colceriu, Founding Partner Risky Business.  

0 comentarii 1132 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter