Actual

O facultate de antreprenoriat oferă burse în valoare de 170.000 de euro

wall-street.ro › Vin, 2016-03-18 11:32
The Entrepreneurship Academy (EA), facultate de antreprenoriat, în care predau antreprenori, lansează un program de burse în valoare de 170.000 de euro, scrie WALL-STREET.RO.
sursa: 123rf.com

The Entrepreneurship Academy își va prezenta oferta de studiu la RIUF (Romanian International University Fair) în perioada 18-24 martie, în Bucuresti, Cluj și Brașov. Deschisă în parteneriat cu Team Academy din Olanda, The Entrepreneurship Academy aduce în România un nou model educațional universitar implementat cu succes și în Finlanda, Franta, Germania, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru, cu rezultate extraordinare: 91% dintre absolvenții acestui model educațional au un loc de muncă în primele șase luni dupa absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani după absolvire, scrie WALL-STREET.RO.

În același timp, anual, studenții vor efectua stagii de practică în străinătate – în Amsterdam, Silicon Valley și într-o țară cu piața emergentă. Mai mult decât atât, la finalul facultății, ei vor avea propria lor companie deja înființată și un set de abilități ce pot fi dezvoltate doar în afara sălilor de curs clasice: atitudine antreprenorială, responsabilitate și capacitatea de a-și transforma ideile în realitate.

Citește mai multe pe WALL-STREET.RO 

0 comentarii 676 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter