Actual

Motivația te pune în mișcare!

Marilena Ispas › Mie, 2018-06-13 10:52
4CAREER sărbătoreşte șapte ani de activitate în consiliere şi orientare în carieră. Vor sărbători acești șapte ani plin de provocari profesionale tot prin organizarea unui eveniment sub deviza “CAREER MOTIVATION – Motivația te pune în mișcare!”

Invitații acestei ediții sunt șapte oameni de succes: Daniel Mischie – CEO – City Grill Group, Bianca Grip - Fondator GripADs, Sergiu Neguț - Angel Investor, Cezara Sporiș - Recruitment Specialist la Qatar Airways, Florin Uceanu - Maestru al sportului, Lavinia Rașcă – Manager General al EXEC-EDU, Valentin Dilță - Fondator al Art DV Media. Aceștia vor vorbi despre motivaţia în carieră, împărtăşind modul în care au reuşit să se automotiveze pentru atingerea performanţei şi modul în care vă puteţi menţine motivaţia pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.

Viețile celor care au succes sunt pline de indicii de care ne putem folosi astfel încât și noi să învingem la rândul nostru. Dacă vei cunoaște viețile celor pe care îi admiri, vei vedea ce anume este important să faci în viață, fiindca succesul lasă în urma lui niste indicii! Indicii valoroase!

Evenimentul are loc în data de 14 iunie 2018, începând cu ora 19.00, la Marshal Garden Hotel, (București, Calea Dorobanților nr. 50B). Intrarea la eveniment va fi în limita locurilor disponibile, fiind necesară înscrierea pe formularul oficial al evenimentului.

REZERVARE LOC AICI

La finalul evenimentului se va organiza o tombolă, câștigătorii vor fi trași la sorți și vor câștiga produse sau servicii din partea partenerilor 4CAREER.

0 comentarii 351 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter