Actual

Moștenitorul Samsung a fost arestat. Ce acuzații i se aduc vicepreședintelui gigantului sud-coreean

Vali Pîrcălabu › Vin, 2017-02-17 11:21
Mostenitor Samsung arestat. Lovitură puternică pentru gigantul sud-coreean Samsung. Moștenitorul imperiului, Lee Jae-Yong, a fost arestat, vineri, în dosarul în care este acuzat de corupție și trafic de influență

Mostenitor Samsung arestat. Lee Jae-Yong, care este vicepreședinte al Samsung Electronics și moștenitor al imperiului, este acuzat că a oferit 43 de miliarde de woni (35 de milioane de euro) unei companii și mai multor fundații înființate de Choi Soon-sil, o prietenă a președintei Park Geun-hye, în schimbul sprijinirii fondului public de pensii pentru un proiect controversat de fuziune a două dintre filialele Samsung în 2015.

"S-a dovedit că este necesar să îl arestăm în lumina unor noi acuzații și a unor noi dovezi", au declarat reprezentanții justiției sud-coreene.

Vicepreședintele Samsung a fost încarcerat într-un centru rezervat detenției provizorii după ce joi a fost audiat de judecători în dosarul în care este acuzat de corupție și trafic de influență. De asemenea, acest dosar a dus și la destituirea președintelui Coreei de Sud, Park Geun-Hye.

Mostenitor Samsung arestat.După criza cardiacă suferită de tatăl său în 2014, Lee Jae-Yong a fost considerat adevăratul conducător al Samsung, compania fiind cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, chipuri de memorie și televizoare cu ecran plat. 

0 comentarii 661 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter