Actual

Mentorat, oportunitati de investitii si premii in valoare de 20.000 USD la How to Web Startup Spotlight

Marilena Ispas › Lun, 2014-10-13 15:31
Startup-urile din Europa Centrala si de Est care dezvolta produse inovatoare in domeniul tehnologiei sunt invitate sa aplice la How to Web Startup Spotlight, competitie si program de mentorat adresat celor mai performante 32 de echipe din regiune. Ajuns la cea de-a treia editie, programul ofera finalistilor acces la conexiuni valoroase din industrie la nivel global, mentorat, oportunitati de investitii, precum si premii in valoare totala de 20.000 USD. Aplicatiile se realizeaza online pe site-ul programului pana luni, 20 octombrie.

Startup Spotlight 2014 va avea loc intre 19 si 22 noiembrie in Bucuresti si va aduce impreuna 32 de startup-uri din regiune care dezvolta produse tech cu potential disruptiv. Pe toata durata programului, acestea vor participa la sesiuni de pitching si mentorat si vor intalni antreprenori si profesionisti consacrati din industrie si reprezentanti ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare si fonduri de investitii early stage la nivel international.

Anul acesta, toate echipele admise la How to Web Startup Spotlight vor avea oportunitatea unica de a-si prezenta produsele pe scena principala a How to Web, in fata intregii audiente a conferintei. Astfel, startup-urile vor beneficia de expunere internationala si, in plus, vor avea oportunitatea de a primi feedback de la profesionisti de exceptie, isi vor construi relatii importante si vor intra in cursa pentru premiile oferite de IXIA, partener principal al programului.

Si anul acesta How to Web Startup Spotlight va oferi echipelor participante sansa de a intalni parteneri strategici si mentori cu experienta relevanta in domeniu si de a discuta in mod direct cu investitori de tip angel si reprezentanti ai unora dintre cele mai cunoscute programe de accelerare (500 Startups (US), TechStars (UK), Seedcamp (UK) etc.) si fonduri de investitii ealy stage la nivel international (Daniel Lynch (Partner 3TS Capital), Jonathan Bixby (Executive Director Growlab Ventures), Vicky – Marie Gibbons (Partner Bethnal Green Ventures) etc.).

Lista completa a investitorilor care vor fi prezenti la eveniment este disponibila online pe site-ul evenimentului.

Startup Spotlight se adreseaza startup-urilor in tehnologie care au cel putin un fondator din Europa Centrala si de Est, au mai putin de 2 ani de la infiintare, au dezvoltat pana in prezent cel putin un prototip functional al produsului si nu au obtinut finantari mai mari de 100.000 EUR pana in prezent.

Echipele finaliste vor fi selectionate de un juriu de specialitate din care vor face parte Alex Barrera (Co-Fondator & Editor Tech.eu), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO Cyberghost), Carmen Sebe (ex-COO Avangate), Bogdan Ripa (Master Product Owner Adobe) si Cosmin Ochisor (Business Development Manager Hub:raum).

Procesul de selectie va fi efectuat luand in considerare echipa si experienta acesteia, dimensiunea pietei si tendintele actuale, validarea utilizatorilor, tractiunea initiala, costul de achizitie al utilizatorilor, scalabilitatea si fezabilitatea produsului.

Startup-urile din Europa Centrala si de Est care dezvolta produse cu potential disruptiv in domeniul tehnologiei pot aplica pana luni, 20 octombrie, completand formularul disponibil online, iar echipele finaliste vor fi anuntate marti, 28 octombrie. 

0 comentarii 811 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter