Actual

Melodie cu sunetul bătăilor de inimi ale bebelușilor

Roxana Roseti › Joi, 2017-10-12 18:01
Piesa “Am grijă de noi”, o melodie emoționantă, a fost lansată pentru a le îndemna pe viitoarele mamici să fie responsabile și să nu consume alcool în timpul sarcinii. 

Piesa are o orchestrație specială, fiind construită pornind de la sunetul bătăilor de inimi ale bebelușilor din burticile viitoarelor mame.

Piesa s-a lansat miercuri, 11 octombrie, pe canalul de YouTube ADDA Official și pe platforma DespreAlcool.ro și face parte din campania #9cu0 (9 luni cu 0 alcool), care, împreună cu experți, specialiști și personalități, atrage atenția viitorilor părinți asupra riscurilor mari asociate consumului de alcool în timpul sarcinii.

 
0 comentarii 611 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter