Actual

O nouă experiență spectaculoasă de cumpărare a produselor Apple

Constantin Pescaru › Vin, 2017-02-17 16:01
Retailerul iSTYLE, dedicat produselor şi soluţiilor Apple, a reinaugurat pe 11 februarie magazinul flagship al rețelei Apple Premium Reseller situat în complexul comercial Băneasa Shopping City. 
Foto: iSTYLE

Retailerul iSTYLE, dedicat produselor şi soluţiilor Apple, a reinaugurat pe 11 februarie magazinul flagship al rețelei Apple Premium Reseller situat în complexul comercial Băneasa Shopping City. Procesul de reamenajare a durat trei săptămâni, iar clienţii care vor trece pragul se vor putea bucură de întreagă experienţă a universului Apple.

Magazinul iSTYLE Băneasa are o suprafaţă de peste 260 m2, o soluţie exclusivă de expunere şi testare a modelelor Apple Watch, o generoasă zona Flex Table, destinată serviciilor, un nou punct de service pentru dispozitivele iOS, precum şi secţiuni specializate în care clienţii sunt invitaţi să interacţioneze cu Apple TV şi noile căşti wireless Beats by Dr. Dre.

Printre cele mai recente produse Apple disponibile în showroom se numără:

iPhone 7 şi 7 Plus, cele mai noi smartphone-uri de la Apple, care oferă noi camere foto avansate, o gama cromatică extinsă pentru captarea şi reproducerea imaginilor, autonomie sporită, difuzoare stereo captivante, rezistenţă la apă şi un design pe măsură performanţelor;

Noile sisteme portabile MacBook Pro, laptopuri subţiri şi puternice, care oferă o interfaţă inovatoare ce înlocuieşte rândul tradiţional de taste funcţionale cu un afişaj tactil de calitate Reţină, numit Touch Bar;

Apple Watch Series 2, a două generaţie a celui mai popular smartwatch din lume, care oferă noi funcţionalităţi pentru fitness şi sănătate în general, precum rezistenţă la apă, GPS integrat, afişaj de două ori mai strălucitor pentru vizibilitate sporită în lumina soarelui şi un procesor dual core extrem de rapid;

Apple TV (generaţia a 4-a) cu telecomanda tactilă şi acces la App Store, care aduce pe ecranul mare al televizorului mii de aplicaţii din categorii precum educaţie, lifestyle, ştiri, divertisment şi, bineînţeles, jocuri care pot fi testate cu controllerele wireless SteelSeries Nimbus dedicate pentru gaming;

Noua colecţie de căşti Beats fără fir, precum PowerBeats 3 şi Beats Solo3 Wireless, care includ procesorul Apple W1, Bluetooth Class 1, tehnologie de încărcare Fast Fuel şi sunetul inconfundabil pe care fanii din întrega lume îl aşteaptă de la produsele Beats.

0 comentarii 676 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter