Actual

Lucrările s-au terminat mai devreme: Staţia de metrou Pipera s-a redeschis azi

Constantin Pescaru › Lun, 2017-07-17 11:06
Staţia de metrou Pipera a fost închisă doar sâmbătă şi duminică, astfel că de luni s-a reluat circulaţia, având în vedere că lucrările s-au terminat mai repede decât era preconizat, transmite Metrorex.

Staţia de metrou Pipera a fost închisă circulaţiei timp de doar două zile, sâmbătă şi duminică, astfel că lucrările de modernizare a instalaţiilor de control acces au fost finalizate mai repede decât a fost preconizat.
 
"Metrorex mulţumeşte publicului călător pentru înţelegere şi asigura că în continuare, lucrările de modernizare vor fi efectuate astfel încât disconfortul călătorilor să fie minim", se arată într-un comunicat al companiei.

Cu toate acestea, autorităţile s-au mobilizat pentru a fluidiza traficul.

Astfel, poliţiştii au dirijat maşinile în intersecţiile mari din zona Pipera-Aurel Vlaicu din Bucureşti, iar RATB a introdus curse speciale pentru a prelua călătorii.

Mai exact, Regia a înfiinţat linia-navetă de RATB 616, care merge pe traseul: Platforma Industrială Pipera, Bd. D. Pompeiu, Şos. Petricani, Şos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Şos. Pipera, Aurel Vlaicu.

Autobuzele acestea circulă la o diferenţă de 2-3 minute. De asemenea, linia de tramvai 5 a fost suplimentată.

0 comentarii 730 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter