Actual

Lidl inaugurează trei noi magazine și angajează 76 de persoane

Marius Dobre › Lun, 2014-02-17 12:40

Retailerul german Lidl își continuă investiţiile în România prin inaugurarea a trei magazine nou construite, în urma cărora au fost create 76 de locuri de muncă. Cele trei unități vor fi deschise în Bucureşti, Popeşti-Leordeni şi Timişoara.

Noul magazin din Bucureşti, inaugurat luni, 17 februarie, este situat pe B-dul. Timişoara nr. 42C şi are o suprafaţă de vânzare de 1285 m². Totodată, cu ocazia inaugurării acestui magazin au fost create 28 de noi locuri de muncă la nivel local.  

Joi, 20 februarie, se deschid noile unităţi în Popeşti Leordeni, pe Şos. Olteniţei nr. 17 şi în Timişoara, pe Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 15A. Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m², iar prin intermediul acestor deschideri, Lidl a oferit 25 de noi locuri de muncă în Popeşti Leordeni şi 23 în Timişoara.

„Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent 3.800 de angajați în reţeaua de 174 de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

0 comentarii 2301 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter