Actual

La Fântâna își deschide propriul magazin online

Advertorial › Vin, 2017-06-16 13:07
Compania La Fântâna, lider pe piața serviciilor de distribuție de apă și cafea din România, a lansat propriul său magazin online, ce poate fi accesat pe magazin.lafantana.ro.

Magazinul pune la dispoziția clienților întreaga ofertă actuală de cafea și produse complementare: gama de sortimente de cafea KAFUNE – brandul principal de cafea al companiei, precum și gama de cafea Lavazza, pentru care La Fântâna  este distribuitor autorizat.

Sub brandul KAFUNE, compania comercializează KAFUNE Aromao, KAFUNE Intenso și KAFUNE Arabica în pungi de cafea boabe de 500g pentru espresso, precum și sortimentele Intenso, Arabica și Decaf în monodoze conținând 9g de cafea măcinată, ambalate în atmosferă protectoare.
Marca Lavazza este disponibilă clienților cu sortimentele de cafea boabe Pienaroma, Super Gusto, Gold Selection, Tierra, Gran Riserva, Top Class, Super Crema, Crema & Aroma Espresso, Decaffeinato, Filtro Classico, precum și cu sortimentele din gama Blue (la capsule) – Espresso Delicato, Crema Dolce, Magnifico, Supremo, Decaffeinato, Espresso Dolce, Tierra și Intenso.

Magazinul mai găzduiește și o gamă variată de produse complementare cafelei: zahăr alb, brun și îndulcitor natural (xylitol), lapte condensat Kafune, lapte special pentru cafea, biscuiți KAFUNE etc. dar și o variată gamă de ceaiuri și ciocolată caldă.
Și asta nu e tot – clienții fideli vor fi invitați la cursuri și ședințe demonstrative de preparare a cafelelor, susținute de trainerii La Fântâna în centrul specializat!
 
 

0 comentarii 752 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter