Joburi

Medicii români pot lucra online pentru o farmacie din Marea Britanie, pe salarii de 5.000 lire lunar

Marilena Ispas › Mie, 2018-03-14 13:35
O agenţie de plasare de personal medical recrutează medici de familie români care vor să lucreze în timpul liber din ţară pentru o farmacie online din Marea Britanie. Medicii români vor prescrie medicamente pacienţilor farmaciei, în baza chestionarelor online, completate de către aceştia. Ulterior, farmacia le va elibera pacienţilor medicamentele prescrise de medicii români.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească medicii de familie români care vor să lucreze în acest post

În primul rând, medicii trebuie să fie înregistraţi la Colegiul Medicilor din Marea Britanie. De asemenea, medicii trebuie să ştie limba engleză ca să se califice pentru acest post. Sunt avantajaţi la angajare cei care cunosc şi germana, însă aceasta nu e condiţie eliminatorie, potrivit anunţului de recrutare. Medicii vor lucra online, din România, circa 3 ore şi jumătate pe zi, iar onorariul va fi de £5,250 pe lună, acesta variind în funcție de clienți. 

Aici puteți găsi anunțul de angajare.

0 comentarii 769 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter