Joburi

Peste 600 de locuri de muncă sunt disponibile pentru tinerii absolvenți

Redacția CARIERE › Lun, 2017-07-17 10:29
Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, ce se desfășoară în perioada 15 iunie – 13 august, pune la bătaie 600 de locuri de muncă pentru tineri, în orașe ca București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov sau în străinătate.

Un studiu realizat de Catalyst Solutions a scos în evidență faptul că 67% dintre angajatori deschid programe și joburi dedicate juniorii în perioada iulie – septembrie. Astfel, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți adună cele mai atractive joburi și programe de internship deschise de companiile care sunt dispuse să investească în tineri.

Cele 600 de joburi disponibile se adresează candidaților din întreaga țară ce au vârste cuprinse între 0 și 3 ani experiență și sunt din domenii precum: financiar - bancar, IT&C, Servicii&BPO, FMCG, Retail, Logistica, Consultanta, Farmaceutice, Auto sau Inginerie.

Specialiștii în resurse umane sunt deschiși să integreze tineri fără experiență de muncă în cadrul organizațiilor, dezvoltând programe ce îmbină training-ul cu experiența practică.

Astfel, aceștia au estimat că job-urile pentru juniori vor reprezenta 45% din totalul pozițiilor vacante pe care au în plan să le deschidă pe parcursul anului, conform raportul Hipo privind Piața Forței de Muncă în 2017.

La acest târg virtual de joburi participă peste 32 de companii multinaționale, dintre acestea amintim: Arvato Services, Bosch Romania – Production sites in Cluj and Blaj, BRD - Groupe Societe Generale, Decathlon Romania, Grup Renault Romania, KPMG Romania, Schneider Electric, Lead Capital Markets, WEBHELP Romania, ZENTIVA, Amoma, Competence Call Center, Deloitte Romania, HeidelbergCement România, HELPLINE, Intersnack Romania, LKW WALTER Austria, Mazars Consulting, NOBEL, OTP Advisors, ProCredit Bank, Ubisoft Romania, Veeam Software, VIVRE DECO.

Joburile oferite în cadrul proiectului vor fi actualizate constant până pe 13 august 2017 și sunt accesibile pe site-ul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

0 comentarii 1065 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter