Actual

Ixia: IT-iştii sunt "aleşii sorţii", ofertele salariale pentru ei trebuie să fie perfecte

wall-street.ro › Vin, 2016-03-25 18:16
IT-iştii sunt, de câţiva ani deja, printre cei mai "vânaţi" specialişti din piața muncii, motiv pentru care companiile care îi recrutează le pun la dispoziţie oferte greu de refuzat. Acestea includ atât salarii motivante, precum şi o serie de beneficii extrem de tentante, aşa încât să se asigure că îi vor atrage pe candidaţi, scrie WALL-STREET.RO.
sursa: 123rf.com

"În IT cred că sunt cei mai mulţi oameni lacomi în a învăţa, tehnologiile sunt diversificate şi foarte atrăgătoare, tot timpul poţi să înveţi ceva. Capacitatea unei companii de a oferi oamenilor oportunităţi de a se dezvolta, de a învăţa, cred că în curând va fi recunoscută ca cea mai importantă capabilitate a unei companii, pentru că mai toate companiile vor să îşi protejeze oamenii şi, încetul cu încetul, ofertele vor fi mai mult sau mai puţin la fel", a declarat pentru WALL-STREET.RO,Teodor Ceauşu, country manager al companiei de software Ixia România.

0 comentarii 648 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter