Actual

Institutul SAE, provider in domeniul educatiei media, isi extinde reteaua la Bucuresti

Redactia › Joi, 2011-04-21 10:27

Bucuresti se va alatura in curand celor 57 de orase in care opereaza in prezent Institutul SAE. Capitala Romaniei va fi pozitionata astfel ca centru regional pentru educatie digitala si new media in domeniile Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism si 3D Digital Animation.

Noul campus SAE va dispune de echipamente si facilitati moderne, un curriculum contemporan si practic de predare si lectori experimentati ai industriei in domeniu.SAE isi propune sa ofere ceritificate, diplome, masterate si doctorate (doctoratele vor fi acreditate de Universitatea Middlesex din Londra) incrucisand patru sisteme de curs.

“Romania, cu populatia sa tanara si talentata, trebuie sa faca un pas inainte, hotararor, in studiul si aprofundarea limbajului educatiei media, sa inteleaga cum sa conecteze audienta prin intelegerea sinergiilor existente intre diferitele nivele de piata si segmente, sa finiseze in mod rafinat aptitudinile din continutul creativ si sa-si ceara dreptul asupra  bucatii lor din aceasta imensa prajitura de media si comunicare, nu numai pe plan local, dar si international”, a declarat Romy Hawatt, Senior Executive al grupului SAE. 

Lansarea oficiala a SAE Romania a avut loc in timpul festivalului Musikmesse 2011 din Frankfurt, Germania (6 - 9 aprilie), iar deschiderea oficiala este programata pentru toamna 2011, pentru a coincide cu inceperea anului universitar.

Institutul SAE este cea mai mare instiutie de invatamant superior particulara din lume in domeniul Audio Production, Film Production, Interactive Animation si Applied Multimedia, oferind cursuri practice de specializare cat si programe de cursuri academice in 56 de scoli in 25 de tari.

0 comentarii 3794 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter