Actual

HART Consulting și-a lansat noul site

Marius Dobre › Mie, 2012-09-26 13:33

HART Consulting a lansat miercuri, 26 septembrie, un nou website care își propune săfie în acord atât cu noile trenduri în domeniu, dar mai ales cu nevoile clienților și partenerilor HART.

După 6 ani de prezență constantă pe piața de consultanță în resurse umane, HART a decis să treaca la pasul următor. În această vară, echipa a lucrat la o redefinire structurală, iar rezultatul a fost un refresh de brand. S-a făcut o revizuire completă: de la misiune, viziune și valori, poziționare, până la numele companiei, care din HART Human Resources Consulting a devenit, mai simplu,HART Consulting. ”Valorile în care credem pot fi asociate cu pasiunea de a sprijini departamentele de resurse umane în demersul lor de a deveni   partener strategic pentru business, oferindu-le instrumente de vârf alături de servicii de consultanță premium”, se arată într-un comunicat al companiei. 

“Având un portofoliu complex de servicii și instrumente, am simțit nevoia de a le structura mai bine, de a le explica în amănunt, de a oferi, inclusiv prin prezența online, consultanța în HR la cel mai înalt nivel”, afirmăMădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting.

Sectiunea de resurse a site-ului este gândită să funcționeze ca un “blog business”. În această secțiune au fost adunate toate materialele care pot aduce informații relevante și utile pentru clienții și partenerii companie. Este zona din site de unde puteți descărca broșuri, citi noutăți, viziona scurte filme documentare, studia modele de rapoarte Hogan etc. ”Nu în ultimul rând vă supunem atenției cărțile pe care le-am susținut și le-am adus pe piața din România. Sunt titluri selectate cu atenție, astfel încât să răspundă nevoilor și intereselor managerilor din business și oamenilor de HR. Am pregătit de asemenea o serie de răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări și lucrăm în prezent la un dictionar de termeni de specialitate (psihologie aplicată în zona de business)”, afirmă Silvia Iordache, Marketing Manager HART Consulting.

Nu în ultimul rând, fiind conceput sub forma de blog, aveți posibilitatea să împărtășiți pe rețelele sociale paginile pe care le gasiți utile în noul website HART Consulting, prin butoanele dedicate.

0 comentarii 2143 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter