Companii, Actual

Grevă la mina Lupeni

Dana Badea › Mie, 2017-01-04 14:27
Aproximativ două sute de mineri din primul schimb de la Mina Lupeni sunt în grevă nemulţumiți de faptul că nu au primit tichetele cadou şi primele de Crăciun, transmite MEDIAFAX.
sursa: pixabay.com

Directorul general adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, Petre Nica, a declarat că în spatele acţiunii ar sta o dezinformare generată de liderii de sindicat care sunt nemulţumiţi că pierd ei înşişi anumite beneficii. 

În decembrie, conducerea CEH a dat o decizie prin care delegații sindicali vor fi redistribuiţi la unităţile miniere pe care le reprezintă şi nu vor mai avea biroul în sediul administrativ de la CEH. Mai mult, aceştia îşi vor putea ocupa postul numai în urma unui concurs, dacă îndeplinesc condiţiile de studii, de minim 12 clase.
Nemulţumirile pe care le invocă protestatarii ar fi fost acceptate de liderii de sindicat, printr-un protocol, semnat în data de 26 decembrie 2016 între sindicat şi administraţie.

La ora actuală, CEH se află la limita falimentului, după ieşirea din insolvenţă.

0 comentarii 688 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter