Actual

Gothaer Group intră pe piața asigurărilor din România și promite crearea a peste 250 de locuri de muncă

Marius Dobre › Lun, 2013-02-04 17:28

Gothaer Group a intrat pe piața asigurărilor din România odată cu preluat pachetul majoritar de acţiuni al Platinum Asigurări Reasigurări S.A. de către Gothaer Finanzholding AG, entitatea care administrează activităţile financiare ale grupului.

Anca Băbăneaţă

Gothaer Group a intrat pe piața asigurărilor din România odată cu preluat pachetul majoritar de acţiuni al Platinum Asigurări Reasigurări S.A. de către Gothaer Finanzholding AG, entitatea care administrează activităţile financiare ale grupului.

Rebranding-ul Platinum în Gothaer Asigurări Reasigurări se bazează pe o strategie de business comună şi reprezintă un pas important în dezvoltarea entităţii locale, pentru a deveni un jucător cheie pe piaţa asigurărilor din România. Noua companie îşi propune să ajungă cea mai modernă şi mai performantă companie de profil din România. Pentru Gothaer Group, preluarea Platinum a reprezentat platforma ideală de a intra într-o piaţă emergentă şi promiţătoare cum este cea din România, mişcarea făcând parte din strategia grupului de a se extinde în Europa Centrală şi de Est.

“Viziunea Gothaer înseamnă să promitem ceea ce îţi putem oferi şi să livram mai mult decât ceea ce ţi-am promis. De aceea, clienţii noştri sunt mai asiguraţi decât cred”, declară Anca Băbăneaţă, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

Oferta Gothaer Asigurări Reasigurări va cuprinde produse cheie adresate atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice şi va include atât tipurile de asigurări specifice nevoilor individuale private, precum asigurările de locuinţe, casco şi sănătate, cât şi o gamă largă de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici şi mijlocii şi angajaţilor.

Un segment de piaţă complet nou pe care Gothaer îl va dezvolta în premieră în România  este reprezentat de asigurările dedicate industriei de energie regenerabilă. În acest sens, experienţa vastă şi extinsă a grupului Gothaer ca lider de piaţă pe acest segment atât în Germania cât şi în alte ţări europene va reprezenta un atu important.

„Atenţia companiei se concentrează pe dezvoltarea afacerilor în zona retail, precum şi pe segmentul companiilor mici şi mijlocii. În ceea ce priveşte cifra de afaceri, Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să ajungă la un volum de prime brute subscrise de peste 60 de milioane de euro până în 2017. Investiţia pe termen mediu în dezvoltarea companiei este estimată la peste 15 milioane de euro.  În următorii 5 ani, Gothaer îşi propune să atragă profesionişti de top, creând peste 250 de noi locuri de muncă, cu scopul de a coagula în echipa sa expertiza superioară din  piaţa de asigurări din România”, spune Anca Băbăneaţă.

0 comentarii 6896 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter