Actual

Ghid valoros pentru analiza stării economice și sociale la nivel mondial

Roxana Roseti › Mar, 2018-06-12 15:25
Banca Mondială, în parteneriat cu Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), organizează, la București, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, lansarea “World Development Report 2018: Learning to Realize Education’s Promise”.

Raportul Dezvoltării Globale (WDR), o publicație de prestigiu a Băncii Mondiale, este un ghid foarte valoros pentru analiza stării economice și sociale la nivel mondial, iar tematica ediției din acest an este educația. Halsey Rogers, economist principal al Băncii Mondiale și co-autor al Raportului Dezvoltării Globale pentru 2018, va prezenta documentul în cadrul evenimentului de la București. Evenimentul este organizat de SNSPA, miercuri, 13 iunie 2018, în intervalul 10:00 – 13.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare "Carol I", și se va bucura de prezența reprezentanților Băncii Mondiale, oficiali guvernamentali și actori importanți ai comunității educaționale din România.

Obiectivul principal al evenimentului este acela de a asigura un forum pentru aproximativ 150 de decidenți și experți în educație, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ și ai societății civile din România care vor putea discuta, împreună cu experți internaționali și specialiști ai Băncii Mondiale, problemele cu care se confruntă educația și posibile soluții pentru nevoile legate de învățare și dobândirea compențelor.
 
 

0 comentarii 375 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter