Actual

Gala Premiilor CARIERE, Ediţia a IV-a, 2016 - „OAMENI CARE NE INSPIRĂ”. Până atunci… Liber la Vot!

Sebastian Radu › Lun, 2016-11-21 12:12
Revista CARIERE, singura publicaţie de leadership şi atitudine profesională din media de business românească, celebrează, pe 14 decembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucureşti, inspirația și pasiunea pentru excelență, printr-un eveniment deja consacrat, aflat la a IV-a ediție. Gala Premiilor CARIERE, dedicată pasiunii, voinței și puterii de a fi mai buni în fiecare zi, va reuni 200 de participanți: manageri, antreprenori, artişti şi lideri de opinie. Alături de ei, într-o atmosferă newyorkeză, vom explora profunzimi artistice, ne vom bucura de momente de inspirație şi relaxare, iar poveștile de succes vor fi „ingredientele” principale ale acestei seri speciale.

Protagoniștii serii vor fi oamenii care ne inspiră, ale căror „aripi” se pot întrezări și uneori ne pot atinge.

În cadrul galei se vor acorda premii de excelenţă, la următoarele șase categorii:
 
1. LEADERSHIP PENTRU ÎNTREAGA CARIERĂ
2. LIDERUL NOII GENERAŢII
3. MANAGEMENT GENERAL
4. CEL MAI PROMIŢĂTOR ANTREPRENORIAT
5. REBEL PENTRU O CAUZĂ
6. CHAMPION OF ENGAGEMENT
 
Jurnaliştii CARIERE vor propune câte cinci profesionişti care se disting la fiecare categorie premiată, iar ulterior, nominalizările vor fi supuse votului cititorilor prin intermediul unui chestionar online, pe site-ul www.gala-cariere.ro .

Câștigătorii vor fi stabiliți exclusiv pe baza votului online, de pe www.gala-cariere.ro., iar numele lor vor fi anunțate în cadrul Galei.

Excepție de la această regulă face Premiul de LEADERSHIP PENTRU ÎNTREAGA CARIERĂ, care va fi decis și acordat onorific de către Revista CARIERE.
 
Poveştile de succes ale nominalizaţilor pot fi urmărite pe site-ul www.cariereonline.ro, iar procesul de votare se desfăşoră pe site-ul www.gala-cariere.ro.

Evenimentul va fi moderat de către Tudor Muşat, editor prezentator Digi24, iar Jezebel ne va purta pe ritmuri de jazz şi evergreenuri interbelice, de la Frank Sinatra şi Ella Fitzgerald la pasiune sud-americană.

Supporting Partner: Qualians

Section Partners: Telekom Romania, Enel, MedLife, Idea::Bank, Adecco, Well Come Expats, Carrefour România, UP România.

Partners: BADSI, NESPRESSO, Eucom, Smart Experience, IQOS.

Annual Partner: Romanian Software;

Organizing Partners: Via Viticola - Sarica Niculiţel, YOKKO, Aria Burger, MARUCA, ZAREA, KRAUTZ Production, REV Technology, FIVE'S, Arhikult, Calin Events, Floripedia, Bella Chic Studio, C'N'C COLOUR.

Media Partners: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Asociaţia ERUDIO, RFI România, Institutul Aspen, PWN România, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro.

0 comentarii 1545 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter