Actual

Fundaţia Saint-Gobain Initiatives aniversează 10 ani de activitate

Roxana Roseti › Mie, 2018-06-13 16:16
Anul acesta, în perioada 11-15 iunie, Fundaţia Saint-Gobain Initiatives aniversează primii 10 ani de activitate pentru sprijinirea de acţiuni non-profit în domenii aliniate strategiei Grupului: integrarea tinerilor în mediul profesional; construirea, reamenajarea sau renovarea de locuinţe sociale pentru scopuri de interes general, cu accent pe eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător.

„În calitate de lider mondial în domeniul habitatului și al materialelor de construcții, Saint-Gobain şi-a asumat misiunea de a asigura confortul și bunăstarea comunităților în care activează. Suntem mândri că pe parcursul acestor 10 ani am putut susţine numeroase proiecte de impact pentru persoanele aflate în condiţii defavorizate, pentru a dezvolta comunităţile locale”, menționează François-Xavier Moser, Delegat General al Grupului Saint-Gobain pentru Polonia, România, Bulgaria şi Turcia.
 
Activitatea Fundaţiei se bazează pe participarea activă a angajaților Grupului Saint-Gobain şi a celor care s-au pensionat, care propun proiecte pentru a veni în sprijinul comunităţilor locale, implementate prin intermediul asociaţiilor non-profit. În cazul în care proiectul este finanţat, angajatul devine tutorele (sponsorul) acestuia.
 
La nivel global, încă de la înființare, din 2008, Fundația a sprijinit 148 de proiecte implementate de 115 organizații non-profit. În România, în perioada 2008-2018 au fost finanţate 7 proiecte, valoarea totală a sponsorizării ridicându-se la 243.500 Euro. 

0 comentarii 411 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter