Actual

Femeia modernă bea cafea instant

Marilena Ispas › Joi, 2013-09-05 09:11

Româncele consumatoare de cafea instant se pot bucura în continuare de Momentul lor Doncafé. Cea de-a doua campanie Doncafé aduce un plus viteză și energie de care ai nevoie în cursul unei zile haotice.

Sursa: www.doncafe.ro

Doncafé a mers în casele româncelor, care le-au confirmat că momentul instant este perceput ca fiind mai scurt decat momentul cafelei prăjite și măcinate, dar este cel puțin la fel de important și de intens, tocmai pentru că ajută la păstrarea ritmului alert de care e nevoie în zilele noastre.

Noua campanie conturează modelul femeii moderne, exoplicând totodată rolul Doncafé în viața ei. Noul spot ne vorbește despre modul în care femeile fac față în primul rând responsabilităților carierei, dar și ale familiei și casei.

Pentru mai multe detalii despre campanie și produsele prezentate puteți găsi pe site-ul oficial al Doncafé.

0 comentarii 1617 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter