Actual

Face profit din produse profesionale de coafură

wall-street.ro › Joi, 2016-11-03 17:26
După o experienţă de peste douăzeci de ani în domeniul imobiliar, antreprenorul sibian Klaus Reisenauer pune bazele unei afaceri în retail. În 2009, lansează Profihairshop, business specializat în comerţul produselor profesionale de coafură, care ajunge la vânzări de 4 milioane euro în prezent şi se extinde agresiv în toată ţara, scrie WALL-STREET.RO. 
sursa: pixabay.com

Ideea de a lansa un astfel de magazin i-a apărut antreprenorului român în urmă unei discuţii cu un prieten din Germania, retailer pe piaţa produselor de coafură din Germania: “Mi-a atras atenţia că s-ar putea să existe şi în România o piaţă pentru produse profesionale de îngrijire a părului. După ce ne-am uitat şi am analizat pieţele din Germania, Austria şi România am descoperit că există o nişă încă nevalorificată pe piaţă locală şi că se poate dezvolta acest segment”, spune Klaus Reisenauer.

În cele cinci magazine, din care patru au fost deschise în Bucureşti şi unul în Sibiu, cei doi antreprenori au investit un milion de euro. De ce s-a orientat Klaus Reisenauer către retail?

Citeşte mai multe pe WALL-STREET.RO. 

0 comentarii 736 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter