Actual

Evenimente pentru corporatiștii care nu mai muncesc de la ora 4 după-amiaza, pe 21 iunie

Roxana Roseti › Vin, 2017-06-16 15:00
Concert Les Elephants Bizarres în parcarea de la Iride Business Park, muzică şi băuturi de vară în cele mai hip locuri și clase de yoga. Astfel se anunță programul celei mai lungi zile din an, 21 iunie.
 

Atunci când corporatiștii care au ales să spună #Gatala4 vor petrece orele libere câștigate savurând o băutură care le dă aripi, un cocktail perfect pentru o zi caldă de vară, făcând sport sau distrându-se la un super concert în aer liber.

De fapt este vorba despre un demers înaripat, care îi susține pe corporatiști ca în cea mai lungă zi din an să încheie ziua de muncă la 4 și orele libere câștigate să le petreacă într-un mod extrem de relaxant și de fun.
Așadar, Red Bull cheamă toți corporatiștii ca pe 21 iunie să dea năvală pe străzile din București și să se bucure de restul zilei cu o mulțime de activități pregătite special pentru ei.
Prin urmare, se începe în forţă la ora 16:00, în Pipera, kilometrul 0 al coporatiștilor, cu un concert Les Elephants Bizzares, pentru a vedea cum locul de muncă se transformă, cât ai bate din palme, într-o arenă cu rock’n’roll și oameni sărind pe ritmul muzicii.
Control, Grădina Eden, Terasa Monteoru, Grădina Dorobanţi, Funky Lounge Herăstrau, E3 by Entourage și Seva Lounge te aşteaptă între orele 16.00 și 19.00 cu muzici de vară şi băuturi colorate şi delicioase cu Red Bull Editions, la prețuri "light". DJ-ii ies şi ei pe terasă ca să te poţi simţi ca în vacanţă alături de colegii tăi. De asemenea, între orele 16:00 și 18.00, World Class invită la clase de yoga organizate special pentru a avea o minte sănătoasă într-un corp sănătos.
 

0 comentarii 977 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter