Actual

Eveniment: Proiectul internațional „RomânIA Centenară”

Redacția CARIERE › Mie, 2017-09-13 15:23
Marţi, la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) a avut loc o conferinţă dedicată proiectului internaţional RomânIA Centenară.  

Proiectul care constă într-o expoziţie itinerantă a zece costume populare româneşti, vechi de peste 100 de ani, precum şi a unor fotografii surprinse de către Alexandru Zainea, în care actriţa Laura Cosoi poartă cu emoţie aceste costume.
Prin urmare, unul dintre proiectele prin intermediul căruia se va sărbări Centenarul Marii Uniri este şi „RomânIA Centenară”, demarat de bandul Flori de Ie.
Astfel, actriţa Laura Cosoi, creatoarea „Flori de ie”- Cristina Chiriac, fotograful Alexandru Zainea, artistul muzical Chriss Casper şi make-up artistul Brânduşa Bordeianu alcătuiesc împreună echipa proiectului RomânIA Centenară. 

RomânIA Centenară este un proiect cultural ce va debuta luna aceasta la Londra, în cadrul Institutului Cultural Român. Expoziția se adresează tuturor iubitorilor de artă și valori autentice. Primul oraş în care va ajunge expoziţia este Londra, pe 16 şi 17 septembrie.

0 comentarii 901 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter