Actual

eisberg România vinde salate de 3,5 milioane de euro

Mirabela Stoica › Mie, 2013-02-13 13:31

eisberg România mizează pe apetitul tot mai crescut al românilor pentru mâncarea sănătoasă. Anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro, cifra pe care dorește să o atingă și în 2013. Noul an înseamnă pentru companie o strategie proaspată, cinci familii de produse și ambalaje noi, mai ușor recognoscibile, dar și multe provocări venite din economie.

Obiectivele pentru 2013 se concentrează în zona diversificării și mai puternice a gamei de produse, pe creșterea volumelor vândute și a numărului de consumatori.
„ Lărgim în mod constant gama de produse. în 2012 am întregit gama frunzelor sensibile cu Baby Spanac, Valeriana, Baby Batavia. Anul acesta am început să livram și salate la casolete, care necesită doar spălare. De asemenea, ne dorim să ne îmbogățim linia de salate de sezon și tradiționale”, explică Lucian Trofin, director general eisberg România.

Consumatorii produselor eisberg au rămas persoanele active, cu timp limitat însă preocupate de un stil de viață sănătos, în general, și de alimentație, în special. Bărbații și copiii sunt două categorii de public aflate în creștere. „Pentru cei mici am creat două mixuri de salată cu arome dulcege, croite întocmai după preferințele lor alimentare, pe a căror ambalaje se regăsesc personaje Disney. În acest mod, sperăm să ajungem mai ușor la ei și să îi determinăm să fie mai deschiși spre hrana sănătoasă” spune Lucian Trofin.

eisberg România face parte din grupul eisberg cu sediul la Geroldswil. Grupul de firme reprezintă una dintre companiile de top din Europa și se situează pe primul loc în Europa Centrală și de Est în producția de salate semipreparate. eisberg România funcționează din 1995 în comuna Pantelimon și are în prezent 38 de angajați.

0 comentarii 2183 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter