Actual

Dozele de aluminiu vor putea fi colectate în benzinăriile Mol

Dana Badea › Vin, 2016-03-25 16:17
35 de stații de alimentare Mol din țară au fost dotate cu recipiente pentru colectarea selectivă a dozelor de aluminiu, cu scopul de a responsabiliza atât clienţii cât și angajaţii companiei. 

 Aluminiul din care sunt fabricate dozele este cel mai valoros material reciclabil, care poate fi reutilizat la infinit fără a-și pierde din proprietăți. O doză de aluminiu reciclată ajunge înapoi pe rafturile magazinelor în aproximativ 60 de zile. Resursele folosite la fabricarea ei din dozele folosite sunt cu 95% mai reduse față de cazul în care ar fi produsă din materii prime nereciclate.

Întreaga cantitate de doze de aluminiu colectată în stațiile MOL va fi trimisă la fabrici de reciclare din Europa, de unde va reveni în România sub forma de tablă de aluminiu din care se vor produce doze noi. MOL România se alătură iniţiativei Every Can Counts, o platformă europeană răspândită în țări precum UK, Irlanda, Franța, Austria, Montenegro, Spania și Grecia care desfășoară ample activități de informare și educare la nivel național, cu privire la reciclarea dozelor din aluminiu. 

0 comentarii 617 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter