Trend, Actual, News

Dolarul are în faţă o furtună perfectă

Roxana Roseti › Joi, 2017-01-26 15:58
Moneda americană se menţine în jurul unui minim pe şase săptămâni în urma comentariilor lui Steve Mnuchin, nominalizat pentru poziţia de secretar al Trezoreriei americane, privitoare la potenţialele efecte negative pe termen scurt ale „dolarului excesiv de puternic“ asupra economiei ţării.

Aceste comentarii reprezintă doar unul dintre factorii care sugerează că dolarul va pierde în continuare teren în lunile următoare, potrivit strategului de la UniCredit. De asemenea, pieţele au interpretat greşit posibilul efect al stimulentelor promise de Donald Trump, a adăugat acesta.

„Inflaţia pe termen mediu reprezintă un factor negativ pentru curs, iar acum noua administraţie încearcă să împingă dolarul în jos, astfel încât o furtună perfectă pare să se profileze pentru dolar în următorul aproximativ un an“, a explicat Gkionakis. „Cred că 2017 va fi un an când dolarul se va menţine la un nivel scăzut“, a concluzionat strategul de la UniCredit, potrivit independent.md.

0 comentarii 2419 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter