Actual

Demisie la vârful Uber. Președintele companiei a renunțat la post din cauza scandalurilor din ultima perioadă

Vali Pîrcălabu › Lun, 2017-03-20 13:53
Demisie Uber. Jeff Jones, președintele Uber, a decis să demisioneze după numai 6 luni de când a preluat conducerea companiei. Deși perioada în care s-a aflat la conducere a fost una scurtă, aceasta a fost marcată de mai multe scandaluri, cele mai importante fiind cele legat de acuzele de hărțuire sexuală în cadrul companiei și procesul intentat de Wayno, divizia de mașini a Alphabet.

Demisie Uber. Potrivit Digi 24, citând publicația americană Recode, această demisie vine ca urmare directă a controverselor în care a fost implicată compania.

În ultima perioadă, Uber a părut că o ţine dintr-un scandal în altul. Poate cea mai dăunătoare pentru imaginea companiei a fost campania #DeleteUber. Un număr important de utilizatori au decis să renunţe la serviciile Uber, după ce compania a fost acuzată că profită de politicile imorale ale preşedintelui Trump.

Demisie Uber. Uber a fost implicat recent și în scandalul hărţuirilor sexuale. Mai mulţi angajaţi s-au plâns de acest lucru, precum şi de faptul că şefii companiei ar fi ignorat în repretate rânduri plângerile în acest sens. Nu în ultimul rând, Alphabet a dat în judecată Uber, acuzând că aceştia folosesc tehnologii secrete furate prin intermediul Otto, o unitate specializată în tehnologii de conducere autonomă cumpărată de Uber.
Jeff Jones nu esete singurul om important care a părăsit Uber. La finele lunii februarie a mai plecat vicepreşedintele şi fostul inginer Google, Amit Singhal.

0 comentarii 685 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter