Actual

De ce Donald Trump nu a fost văzut niciodată în blugi

Roxana Roseti › Joi, 2017-04-20 14:34
Costume albastru închis şi cravate roşii, cam așa ar putea fi definit Donald Trump dacă vine vorba despre stilul său vestimentar. Dar...Stilul său vestimentar diferă în mod evident faţă de cel al predecesorilor săi – președinți ai SUA, aflăm din independent.co.uk., care abordează contribuţia lui Donald Trump în industria modei.

Și aceasta este minimă, deoarece începe şi se termină cu o şapcă de baseball roşie, imprimată cu sloganul „Make America Great Again/ Să redăm măreţia Americii”. Apuse sunt zilele costumelor făcute la comandă ale lui Barack Obama, în locul acestora apărând costumele lui Trump, pe care criticii de modă le asociază cu cele ale titanilor în afaceri din anii 80.

Funcţia îi cere o astfel de ţinută, însă în timp ce Obama, Clinton sau Reagan – printre alţii – mai purtau ocazional pantaloni din denim la ocaziile potrivite, aici trage linia Trump: nu poartă niciodată blugi.

Există un motiv

Și Washington Post afirmă că şi-a verificat arhivele şi susţine că nu există nicio dovadă că Trump ar fi purtat în ultimii 20 de ani vreo pereche de blugi. Stilista Lauren Rothman a declarat pentru publicaţia menţionată că există un motiv:  ţinutele sale simple îi oferă „încredere în sine”. Acest obicei de a purta ţinute asemănătoare în fiecare zi nu este unul neobişnuit. Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, apelează şi el la acelaşi truc pentru „încredere”, purtând „aceeaşi ţinută” în fiecare zi: un tricou gri şi o pereche simplă de jeanşi. Totuşi, unul dintre prietenii vechi ai preşedintelui SUA, Anthony Senecal, a mărturist că l-a văzut pe Donald o singură dată purtând articolul vestimentar: exclusiv în excursiile la ski!

0 comentarii 863 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter