Actual

Cum poți câștiga până la 80.000 de euro de la Deutsche Telekom

Dana Badea › Vin, 2016-03-18 09:55
Acceleratorul WARP al hub:raum Cracovia caută să identifice idei de business românești care pot avea succes pe pieţele europene. Start-upurile românești din tehnologie sunt invitate să își depună aplicațiile până pe 20 aprilie la cea de-a V-a ediţie a academiei internaţionale de antreprenoriat hub:raum. Costurile de transport și de cazare pentru echipele selectate vor fi suportate de către organizatori. 

hub:raum Cracovia WARP, proiect dezvoltat în cadrul grupului Deutsche Telekom, este un program de seminarii personalizate pentru antreprenorii din regiunea ECE, cu durata de o săptămână, programat pentru perioada 21-27 mai 2016. Startup-urile îşi pot dezvolta ideile sub îndrumarea mentorilor şi a experţilor, urmând apoi să fie prezentate investitorilor din cadrul grupului Deutsche Telekom. Cele mai interesante idei de afaceri pot primi finanțare de până la 80.000 de euro pentru fiecare proiect.

Echipele selectate îşi vor putea dezvolta ideile în cadrul hub:raum Cracovia timp de câteva săptămâni, beneficiind de sesiuni în care vor învăța cum să obțină finanțări, de sesiuni de mentorat, având la dispoziție un spațiu de lucru comun. Scopul principal al acestei etape din accelerator este să pregătească un produs sau serviciu de piaţă cu ajutorul companiilor din cadrul grupului Deutsche Telekom. Costurile de transport și de cazare pentru echipele selectate vor fi suportate de către organizatori.

Până în prezent două startup-uri româneşti au obţinut câte o finanţare de 80.000 de euro pentru a-și dezvolta ideile în cadrul programului Omnipaste în 2013 şi DeviceHub în 2014.

hub:raum Cracovia este hub-ul de inovaţie dezvoltat de Deutsche Telekom pentru antreprenori din tehnologie, prin care li se oferă acces la piaţă şi clienţi. Centrul de inovaţie nu reţine nicio redevenţă din idei. Startup-urile care doresc să participe la accelerator trebuie să completeze formularul pe care îl găsesc la adresa de web warpaccelerator.com

0 comentarii 677 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter