Trend, Actual

Convingători, romantici, sau firi active? Cum sunteți în viață, în funcție de tipul de ciocolată pe care îl consumați

Roxana Roseti › Vin, 2017-04-21 14:38
Murray Langham, psihoterapeut din Noua Zeelandă și inițiator al unei terapii cu ciocolată este cel care  a observat o atitudine specifică fiecărui individ legată de pasiunea pentru ciocolată!
Ani de cercetare și observații asupra pacienților l-au condus la descoperirea unor modele convingătoare între personalitatea sau starea de spirit a oamenilor și gusturile lor pentru un anume tip de ciocolată.

Potrivit lui Langham, cei care sunt în favoarea ciocolatei negre sunt capabili să rezolve toate problemele în mod pragmatic. Cei care preferă ciocolata cu lapte sunt sensibili și romantici. Pasionații de ciocolată albă au un simț înnăscut de corectitudine. Cei cărora le plac toate tipurile de ciocolată sunt persoane flexibile care se adaptează ușor oricând și oriunde la orice situație.

Fanii ciocolatei cu caramel sunt persoane harnice!

De asemenea, Murray Langham a constatat că există o legătură între temperamentul nostru și preferința pentru un anume tip ce ciocolată. Astfel, cei care aleg ciocolata sau bomboanele de ciocolată cu umplutură de cireșe sunt plini de energie, entuziaști și au poftă de viață. Fanii ciocolatei cu mentă sunt persoane cu mintea deschisă, care consideră că viața este plină de posibilități și își construiesc temeinic viitorul. Cei cărora le place ciocolata cu portocale sunt persoane atente cu cei din jur și în viață își propun obiective înalte pe care le ating cu rezultate extraordinare, potrivit rador.ro.
Persoanele care aleg ciocolata sau bomboanele umplute cu cafea sunt nerăbdătoare, puternice și încrezătoare în forțele proprii. Fanii ciocolatei cu caramel sunt persoane harnice, muncitoare și iubesc mult natura și animalele. Amatorii de ciocolata cu alune îndrăgesc natura și călătoriile. Cei cărora le place ciocolata cu arahide sunt firi active, sportive, sunt dornici de drumeții și îndrăgesc natura.

Consumatorii de ciocolată cu migdale sunt ambițioși și inteligenți. Cei cărora le place ciocolata cu nucă de cocos sunt creativi, au imaginație bogată, simț artistic dezvoltat, sunt mari bucătari și buni povestitori. Persoanele cărora le place ciocolata cu cremă de căpșuni adoră să fie în centrul atenției. Sunt firi blânde, romantice, iubitoare, pline de compasiune, altruiste și chiar dacă sunt obosite vor găsi mereu timp pentru a-i înțelege și a-i ajuta pe alții.
 
 
 

0 comentarii 979 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter