Actual

Continental angajează încă 1.000 de persoane în 2016

L.G. › Lun, 2016-03-28 15:40
Grupul german Continental anunță că a ajuns la 16.500 de angajați în România, iar pentru acest an și-a propus mărirea efectivelor cu încă 1.000 de persoane, scrie Hotnews. Anul trecut compania a angajat 1.500 de oameni, cu 500 mai mulți decât anunțase inițial că va recruta.
sursă: 123RF

„În acest an avem poziții deschise atât pentru muncitori, cât și pentru absolvenții de facultate și inginerii cu experiență în domeniul automotive și software, pe care vrem să îi angajăm în centrele de cercetare și dezvoltare și în fabricile din țară”, a declarat Anica Stoica, director de personal în cadrul Continental România.

Continental are centre de inginerie în Timișoara, Sibiu, Iași și Brașov și unități de producție în Brașov, Sibiu, Timișoara, Nadab și Carei. La nivel global are în prezent aproximativ 208.000 angajați în 55 de țări.

1 comentariu 1105 vizualizări

Comentarii

2016-09-04 07:46

SPăTARU FLORIN

Buna ziua am mai lucrat ca

Buna ziua am mai lucrat ca montator subansamble timp de 6 ani si operator cnc timp de 3 luni sunt o pers fam harnică si responsabil pt ceea ce fac mai multe de tali va ofer la interviu Florin 0736374847

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter