CONCURS

Câștigă un loc gratuit la cursul „Mari pictori români”

Redacția CARIERE › Vin, 2018-01-12 17:37
Vrei un loc gratuit la cursul „Mari pictori romani” organizat în cadrul Fundației Calea Victoriei? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.   

„Mari pictori romani” este un curs teoretic susținut de Arina Gheorghiţă, lector al Fundației Calea Victoriei, despre cei mai reprezentativi pictori români din sec XIX şi secolul XX (până în anii ’80). Cursul este format din 5 ateliere, cu o frecvență săptămânală, în fiecare vineri, începând cu ora 19:00. 

Vei avea ocazia sa-ți îmbogățești cunoștințele privind Istoria Artei: de la felul în care Theodor Aman a adaptat şcoala clasică europeană la sensibilitatea românească, la felul în care s-a manifestat impresionismul în România, prin Nicolae Grigorescu, până la arta contemporană românească.

Pentru a te putea înscrie la acest curs, tot ce trebuie să faci este:

  • Pasul 1:  Fă-ți cont de utilizator pe portalul CARIERE și verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea*. Dacă ai deja un cont, treci direct la:
  • Pasul 2: Trimite un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro până la data de 17 ianuarie 2018 (inclusiv), cu subiectul „Concurs Mari Pictori Români", în care ne comunici numele tău de utilizator, precum și numele și prenumele tău.

Concursul se desfășoară în perioada 12 – 17 ianuarie 2018. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de joi, 18 ianuarie 2018 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro.

Doar cititorii care au confirmat înregistrarea și ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorți.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul FCV: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/mari-pictori-romani/ 

*Verificați folderele de spam/junk în cazul în care nu primiți e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de înregistrare, ne puteți scrie la cariere [at] cariereonline.ro.

0 comentarii 600 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter