CONCURS

Câștigă o invitație dublă la filmul „RENEGAȚII”

Redacția CARIERE › Lun, 2017-09-11 14:56
Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „RENEGAȚII” (RENEGADES) difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs. 

Pasul 1: 
Fă-ți cont de utilizator pe portalul CARIERE și verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea*. Dacă ai deja un cont, treci direct la:


Pasul 2:
Trimite un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro până la data de 13 septembrie (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Hollywood Multiplex, în care ne comunici numele tău de utilizator precum și numele și prenumele tău.

Concursul se desfășoară în perioada 11-17 septembrie 2017. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de luni, 18 septembrie 2017 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro.

Doar cititorii care au confirmat înregistrarea și ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorți.

* Verificați folderele de spam/junk în cazul în care nu primiți e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de înregistrare, ne puteți scrie la cariere [at] cariereonline.ro


Invitația poate fi folosită în perioada, 18-21 septembrie 2017, la Hollywood Multiplex București.


RENEGAȚII  e povestea unei echipe de pușcași marini americani aflați în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt detectați de inamic, așa că acum nu mai au decât 10 ore pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea. 

Protagoniștii filmului sunt J.K. Simmons (Whiplash) și  Sullivan Stapleton (300 : Rise of An Empire), regia îi aparține lui Steven Quale (Final Destination 5 și Into the Storm), iar scenariul după o poveste originală e scris de Richard Wenk și  Luc Besson (Taken și  Lucy).

Din 8 septembrie la Hollywood Multiplex.

1 comentariu 656 vizualizări

Comentarii

2017-09-12 15:05

PĂTRU ADRIEAN MARIUS

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter