CONCURS

Câștigă o invitație dublă la filmul „LIGA DREPTĂŢII”

Revista CARIERE › Lun, 2017-11-13 13:41
Vrei o invitație pentru două persoane la filmul „LIGA DREPTĂŢII” (Justice League Part 1) difuzat de Hollywood Multiplex? Află mai jos cum te poți înscrie la concurs.   

Pasul 1:  Fă-ți cont de utilizator pe portalul CARIERE și verifică-ți adresa de e-mail pentru a confirma înregistrarea*. Dacă ai deja un cont, treci direct la:


Pasul 2: Trimite un e-mail la concurs [at] cariereonline.ro până la data de 19 noiembrie (inclusiv), cu Subiectul: Concurs Hollywood Multiplex, în care ne comunici numele tău de utilizator precum și numele și prenumele tău.
Concursul se desfășoară în perioada 13 noiembrie – 19 noiembrie 2017. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în data de luni, 20 noiembrie 2017 și va fi anunțat pe www.cariereonline.ro.
Doar cititorii care au confirmat înregistrarea și ne-au comunicat numele de utilizator vor participa la tragerea la sorți.
* Verificați folderele de spam/junk în cazul în care nu primiți e-mail-ul de confirmare. De asemenea, pentru orice probleme legate de procesul de înregistrare, ne puteți scrie la cariere [at] cariereonline.ro

Invitația poate fi folosită în perioada 20 noiembrie – 23 noiembrie 2017, la Hollywood Multiplex București.


LIGA DREPTĂŢII: Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări.

Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea. 

Din 17 noiembrie, la Hollywood Multiplex.

0 comentarii 512 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter