Companii

Scenariul avansat de CEO-ul unei companii low-cost: Tarom va dispărea

Dana Badea › Vin, 2018-01-12 14:22
Compania Tarom va dispărea. Este scenariul avansat de József Váradi, director executiv al celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est, care spune că așteaptă de aproximativ cinci ani acest lucru, potrivit news.ro. 
sursa: pixabay

„Cred că această afacere a dispărut (referitor la Tarom, n.r.). Vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat în Ungaria, cu Malev, a falimentat, vedeţi ce s-a întâmplat cu Air Berlin, cu AlItalia sau Monarch Airlines (toate intrate în faliment, n.r.). Companiile ineficiente nu sunt capabile să supravieţuiască. Deci sunt foarte sceptic”, a precizat acesta pentru news.ro.

Cel mai recent control al premierului la compania Tarom a descoperit o pagubă de 34 de milioane de lei.  

Într-un raport al Corpului de control al premierului se vorbeşte despre sute de piese furate din hangare, sloturi orare de zbor cedate pe nimic, management greşit şi directori de multe ori numiţi politic cu experienţă zero în administrarea afacerilor şi în aviaţie. Astfel, TAROM înregistrează pierderi de zece milioane de euro. 

0 comentarii 435 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter