Companii

Povestea CEO-ului turc din România care se întâlnește, informal, cu toți angajații în fiecare luni. Are peste 40 de ani experiență în management

Daniela Palade Teodorescu › Mie, 2017-08-09 12:20

Yusuf Önder Eren este Chief Executive Officer pentru TotalSoft, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de software din România și parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo). Numirea sa la conducerea companiei, în mai 2017, are ca scop o gestionare mai eficientă a planurilor de dezvoltare la nivel internațional ale companiei și creșterea acesteia pe termen lung.

E mare nevoie de specialiști IT

Yusuf Önder Eren are peste 40 de ani de experiență în managementul afacerilor, ocupând anterior funcții executive în mai multe companii internaționale. Este membru în Consiliul de Administrație al TotalSoft din septembrie 2016, precum și membru în Consiliul de Administrație al Logo de șapte ani. Cariera și proiectele sale antreprenoriale cuprind dezvoltarea și extinderea pe noi piețe ale unor companii din domeniile IT, energie, construcții și retail. După trei luni de la numirea în funcție, într-o întâlnire informală cu presa de business, domnul Eren a declarat că Total Soft este într-o perioadă de ajustare și restructurare, dar care nu implică nicidecum concedieri, ci noi angajări și un buget de investiții bazat pe nevoi. ”Obiectivul este să capitalizăm în continuare pe soluțiile și produsele inovatoare ale TotalSoft, Charisma și soluțiile software pentru industria de leasing.


CITEȘTE ȘI: Cel mai râvnit internship al verii, “CEO Pentru o Lună”. Miza, 15000 de euro salariu
Așadar, compania este în plin proces de expansiune și recrutare, drept pentru care am comandat un studiu de piață care să ne arate unde ne situăm pe piața salariilor și cum ne aliniem. E adevărat că ne este greu să găsim oameni bine pregătiți în domeniu, deși e bine știut că școala românească de IT e una recunoscută. Avem 470 de angajați, iar pentru mulți dintre ei intenționăm ca din septembrie să începem programe de creștere a abilităților profesionale, inclusiv coaching 1 to 1”, a declarat CEO Total Soft.

"În fiecare luni, de la 9 la 11, am o întâlnire informală cu angajații"

Întrebat care este stilul său de management, domnul Eren a recunoscut că e un om al cifrelor, cu un stil dinamic, orientat spre creșterea business-ului, dar nu doar din perspectiva profitului, ci și a dezvoltării mediului de business, îi place să acorde încredere și putere angajaților, de aceea a instituit în companie o tradiție ca în fiecare luni, de la 9 la 11, angajații să se vadă împreună cu CEO-ul în spațiul de relaxare prietenos și informal, special amenajat, unde pot să își abordeze direct șeful și să îl întrebe orice.


CITEȘTE ȘI: Un angajat şi-a anunţat colegii că îşi ia câteva zile libere pentru sănătatea sa mintală, iar răspunsul CEO-ului a devenit viral
”Angajații pot întreba orice, cu condiția să își formuleze problemele și/sau soluțiile în cifre”

A inaugurat această ”tradiție” pentru că a remarcat că în cultura românească a angajatului, acesta preferă mai degrabă să aștepte informații decât să le ceară. A înțeles acest lucru de pe vremea când a fost membru în consiliul de administrație și CEO al producătorului de țevi și tuburi Superlit,din Buzău, așa că și-a dorit să fie mai accesibil față de angajații săi și să le afle direct doleanțele.  ”Cu condiția ca aceștia să își formuleze problemele și/sau soluțiile în cifre. Vă recomand să faceți această analiză chiar și atunci când există probleme în căsnicie”,  declară mucalit CEO-ul Total Soft, de altfel un fin cunoscător al realităților românești. Știe că există 900 de cuvinte în limba română care sună exact ca în limba turcă, intenționează să învețe temeinic românește, e un mare admirator al gastronomiei locale, îi plac vinurile autohtone, dar și aventurile culinare pe care le-a experimentat în diverse culturi pe care le-a cunoscut de-a lungul anilor în desele deplasări de afaceri prin lume.


CITEȘTE ȘI: Compania din România unde se lucrează (doar) de marți până vineri
0 comentarii 4570 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter