Companii

Nevăzătorul din România licenţiat in informatică: Despre prejudecăţi şi reuşite cu Radu Vasile

Wall Street › Lun, 2017-12-04 14:15
Ma bucur ca am reusit sa ne vedem, dau sa spun, dar ma abtin la timp pentru ca nu e tocmai diplomat din partea mea sa vorbesc despre vedere cu un nevazator. Dar Radu nu are nicio jena in acest sens si, dupa cum voi vedea in urmatoarele ore, face adesea glume pe seama stangaciei cu care este abordata aceasta dizabilitate. 

E imbracat simplu, ghidat de sotia sa si nu as zice ca am in fata mea primul nevazator din Romania licentiat in matermatica si informatica, care a absolvit un master de management si ca, pe langa proiectele de voluntariat in care este implicat, este antreprenor in IT.

Nu, aceasta nu este un material despre orbi si dificultatile pe care le intampina in societate. Este o poveste frumoasa a unui om care, desi s-a nascut nevazator, a reusit sa vada lucrurile importante in viata.

Citeste articolul in intregime pe Wall-Street.ro.

0 comentarii 394 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter