Companii

Ministrul Energiei: Mariana Gheorghe ar fi trebuit să rămână la şefia Petrom

Dana Badea › Vin, 2018-01-19 17:03
Mariana Gheorghe ar fi trebuit să rămână la şefia Petrom, a declarat, ministrul Energiei, Toma Petcu, potrivit Agerpres. 

Acesta susține că rezultatele obținute în cei 12 ani petrecuți la șefia companiei o recomandau ca fiind cea mai potrivită alegere.

„Ne-am fi dorit să aibă doamna Mariana Gheorghe continuitate, pentru că rezultatele o recomandă de-a lungul timpului şi ne-am fi dorit cu siguranţă, în urma decizie dumneaei de a demisiona, să avem un director român care să cunoască foarte bine activitatea Petrom. Acest lucru nu a fost posibil întrucât Consiliul de Administraţie şi Comitetul de Nominalizări Remuneraţie din cadrul companiei sunt proporţionale în funcţie de numărul de acţiuni", a precizat ministrul Energiei. 

Din cei nouă membri ai Consiliului de Supraveghere al companiei, statul român e reprezentat de doi membri: Sevil Shhaideh și Radu-Spiridon Cojocaru, ambii fără experiență în domeniul petrolier. 

Statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 20,64% din acţiunile OMV Petrom.  

0 comentarii 489 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter