Companii

Loteria are un nou director general

Dana Badea › Joi, 2017-10-12 11:52
Fostul primar al Botoșaniului a devenit noul director general al Loteriei Române. El l-a înlocuit pe Alexandru Croitoru care a stat la conducerea Loteriei doar două săptămâni. 
sursa foto: facebook

„Întrucat durata Contractului de Mandat stabilită pentru funcția de Director General a fost limitată la 4 luni, în urma unei analize serioase a propunerii Consiliului de Administratie, domnul Alexandru Mircea Croitoru a luat hotărârea de nu a nu accepta numirea, considerând că timpul este foarte scurt pentru a iniția și implementa noi proiecte și că experiența acumulată poate fi valorificată mult mai bine în cadrul domeniului în are a activat până la data de 28.09.2017, respectiv Director al Direcției Rețea Vânzări.

Portariuc s-a mutat definitiv în Capitală la începutul anului și a fost consilier al Ministrului Finantelor Publice Viorel Ștefan și ulterior Ionuț Mișa. „Ovidiu Portariuc a prins cel mai bun post pe care un social-democrat l-a dobândit după ce PSD-ul a ajuns la guvernare” scrie botoșoneanul.ro despre noua funcție pe care fostul primar o va ocupa.

În comunicatul postat de Loteria Română nu se precizează absolut nimic despre expertiza profesională a noului director general, în vârstă de 40 de ani. 

0 comentarii 538 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter