Companii

Încă o modificare pe Codul Fiscal

Dana Badea › Vin, 2018-03-23 14:09
Guvernul va mai aduce încă o modificare la Codul Fiscal, a patra în decurs de trei luni. Anunțul a fost făcut de Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. 
sursa: unsplash

„Cel mai important este cel legat de plafonul acela de un milion de euro sub care firmele să poată opta dacă plătesc impozit pe profit sau pe cifra de afaceri, desigur, cu două condiţii cumulative, şi anume un capital social de 45.000 de lei şi să aibă minim doi angajaţi. Este cel mai important element, pentru că până la 31 martie trebuie să se înregistreze într-un fel sau altul aceste companii”, a declarat ministrul Eugen Teodorovici, potrivit Digi24.

Anul acesta au fost aduse mai multe modificări Codului Fiscal ultima fiind adoptată în ședința de săptămâna trecută, dar care nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial. Aceasta se referă la Declarația unică, pe care contribuabilii cu venituri din activități independente trebuie să o depună la fisc. 

0 comentarii 532 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter