Companii

Fondatorul Hofigal a încetat din viață

Dana Badea › Mar, 2018-05-15 15:11
Fondatorul Hofigal, cercetătorul Ștefan Manea, a încetat din viață luni, 14 mai, după cum se arată într-un comunicat dat publicității de compania pe care o deține. De profesie inginer chimist, Ştefan Manea a deschis afacerea în 1990, cu cinci angajați. Acum are peste 400, din care 28 de cercetători și 27 de medici. 
sursa: Hofigal Oficial

Cercetătorul Ștefan Manea a fost profund preocupat de sănătatea românilor pe care i-a iubit și i-a onorat prin invențiile sale. Una dintre constantele activității sale a fost aceea de a contribui la educarea românilor și de a promova prevenția ca stil de viață. „Chiar în momentul în care scriem acest comunicat de presă, se află sub tipar cartea «Secrete pentru o viață fără cancer», un interviu-fluviu realizat dintr-o perspectivă nouă și dinamică, cu multe dezvăluiri, în care reputatul cercetător invită la respect și grijă față de propria sănătate și oferă ghidaje complete de a preveni această teribilă patologie care se află într-o creștere îngrijorătoare în România” se arată în comunicatul transmis de companie.

Preocupat de cercetare, Ștefan Manea a investit sume importante în acest domeniu. „Întotdeauna am investit fonduri proprii pentru cercetare și am fost răsplătiți mereu atât cu respectul mediului academic cât, mai ales cu aprecierea consumatorilor noștri. Ambele ne bucură, ne onorează enorm, ne obligă. Sigur că e minunat să primești premii mai ales când ele sunt medalii de aur internaționale obținute de la organizații științifice de prestigiu. Dar cea mai mare bucurie a mea rămâne faptul că cele mai multe cercetări științifice sunt transformate în produse pentru sănătate”, declara cu modestie pentru Revista CARIERE, una dintre cele mai marcante personalități ale medicinii naturiste din România.

Referitor la planurile de viitor, Ștefan Manea declara în decembrie 2017 că nu se gândește la schimbări majore și nici să se retragă din activitate deși avea o vârstă venerabilă. „Îmi adresați întrebări la care încă nu am răspuns. Deocamdată îmi conduc afacerea ca și până acum, iar următorii 5 ani și strategia aferentă vor depinde și de măsurile fiscale despre care încă se discută”. 

Ștefan Manea a fost printre nominalizații galei revistei CARIERE 2017, „Români care ne inspiră”. 

Interviul integral îl puteți citi aici

0 comentarii 842 vizualizări

Comentarii

Adăugati comentariu

CAPTCHA
Introduceti codul din imaginea alaturata

Ne dorim ca toate comentariile care au loc pe portalul Cariere sa fie inteligente si interesante. Pentru a ne asigura ca scrieti la obiect, toate mesajele vor fi citite de catre editorii nostri si ar putea fi editate ca sa intruneasca criteriile noastre de claritate, lungime, si relevanta.

Noi cerem sa se respecte urmatoarele.
1. Fara anunturi de vanzare de produse sau servicii. Haideti sa mentinem aceasta zona ad-free.
2. Fara atacuri la persoana. In aceste conversatii dezbatem si criticam idei, nu pe oamenii din spatele lor.
3. Fara postari multimedia. Sunteti liberi sa le mentionati dar nu incercati sa le postati aici.

Toate textele devin proprietatea Cariere in urma publicarii dar editorii nu se fac raspunzatori pentru opiniile pe care le vehiculeaza autorii lor.

 
 
 
 
n/a

Urmărește Revista CARIERE

Abonează-te la newsletter